pekáč 25x17cm smalt.povrch 2díl. hladký
Popis
Vnější rozměry 32 x 20 cm
Vnitřní rozměr 25 x 17 cm
Výška (1 pekáč) 6,5 cm
Výška (dvoupekáč) 13 cm
Síla plechu 0,8 mm
Naše smaltované pekáče se staly synonymem kvalitního pečení. Za touto skutečností stojí dlouholetý vývoj a zdokonalování, které začalo již pod značkou SFINX. Pekáče jsou určené pro pečení ve všech typech trub, mimo mikrovlných.
Výhody smaltovaného nádobí:
- vhodné na indukci a všechny ostatní typy sporáků
- vhodné do myčky nádobí
- jeho hladký povrch se dobře čistí a omezuje množení bakterií
- neuvolňuje žádné chemické látky při přípravě pokrmů
- zabraňuje pronikání škodlivých látek a alergenů
- bezpečné pro děti a osoby náchylné k alergiím
- zaručuje 100 % zdravotně nezávadné vaření
- dobře rozvádí teplo a vaření je tak energeticky úspornější
- má tvrdý neporézní povrch odolný proti poškrábání
- vhodným používáním doslova vydrží po generace
- recyklovatelné jako kovový šrot
Vnitřní rozměr 25 x 17 cm
Výška (1 pekáč) 6,5 cm
Výška (dvoupekáč) 13 cm
Síla plechu 0,8 mm
Naše smaltované pekáče se staly synonymem kvalitního pečení. Za touto skutečností stojí dlouholetý vývoj a zdokonalování, které začalo již pod značkou SFINX. Pekáče jsou určené pro pečení ve všech typech trub, mimo mikrovlných.
Výhody smaltovaného nádobí:
- vhodné na indukci a všechny ostatní typy sporáků
- vhodné do myčky nádobí
- jeho hladký povrch se dobře čistí a omezuje množení bakterií
- neuvolňuje žádné chemické látky při přípravě pokrmů
- zabraňuje pronikání škodlivých látek a alergenů
- bezpečné pro děti a osoby náchylné k alergiím
- zaručuje 100 % zdravotně nezávadné vaření
- dobře rozvádí teplo a vaření je tak energeticky úspornější
- má tvrdý neporézní povrch odolný proti poškrábání
- vhodným používáním doslova vydrží po generace
- recyklovatelné jako kovový šrot
Hmotnost | 1.8 kg |
Šířka přepravní | 27 cm |
Výška přepravní | 13 cm |
Hloubka přepravní | 17 cm |
Objem přepravní | 5,967 dm3 |
Váha přepravní | 1,8 kg |
Barva | černá |
Materiál | smalt |
Typ | pekáč |
Objem | 0 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.